donderdag 10 februari 2011

Komende reizen; Gujarat en Guizhou

Gujarat, India
 In maart vertrekken we met, tot nu toe, 11 personen naar Gujarat! Als u op korte termijn zomaar weg kunt, kijk dan naar de Dim-Sum reis met code DIG.
Onze reis heet de MIG ja u raadt het goed, de M van Mieke omdat ik onze reis begeleidt. Wilt u nog even snel de reisbeschrijving doornemen klik dan hier.
Guizhou, China
De reis naar Guizhou in februari is niet doorgegaan maar... op 10 april vertrekt de DCS, een festival reis naar zowel West als Oost Guizhou, met als hoogtepunt het Sisters Meal festival.

Deze reis gaat gegarandeerd door. Er zijn nog plaatsen vrij en bij voldoende deelname zal ik ook deze reis begeleiden. De provincie Guizhou wordt meer en meer ontsloten van de buitenwereld, met als gevolg dat de bijzondere cultuur van de Miao en de Dong, om maar 2 Minderheden Nationaliteiten  te noemen, langzamerhand gaat verdwijnen.

Als u de tentoonstelling in Amstelveen hebt gezien met de interessante mutsjes uit Guizhou, waarom dan niet ze in werkelijkheid zien dragen! En met eigen ogen de prachtige kostuums en mutsjes bewonderen. Klik hier voor de reisinformatie.

Geen opmerkingen: